Hirdetés

Mirror's Edge: Catalyst - így játszhatunk egymás ellen (videó)

|

A Mirror's Edge: Catalyst városában egyszerre csak egy Faith lehet, de kihívásokban összemérhetjük ügyességünket másokéval.

Hirdetés

Ha a Mirror's Edge sorozat visszatérése sikeres lesz, talán egyszer majd kooperatív módot is kap, de a DICE a Catalystba még nem tett ilyet.

Időmérőket már az előző részben is teljesíthettünk, most viszont átdolgozták egy kicsit. A Dash-ek során a feladat minél gyorsabban eljutni A pontból B-be, miközben látjuk, egy másik játékos hogyan teljesítette a feladatot. Egy piros vonal is jelzi, merre kell mennünk, amit egyébként a Faith által viselt lencsének köszönhetően láthatunk. Emellett kijelölhetünk pontokat, amiket más játékosok meglátogathatnak. Ha játsszuk a kihívásokat, valószínűleg jobban látjuk majd, mi hogyan működik, addig viszont itt az alábbi, sok-sok új gameplay jelenetet tartalmazó videó, melyet a PC-s változat segítségével rögzítettek.

A Mirror's Edge: Catalyst bétája hamarosan indul. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)