Hirdetés

Mirror's Edge Catalyst - ennél durvább parkouros videót még nem láttál

|

Rengeteg parkouros kisfilmet láttunk már, amelyek a Mirror's Edge életérzést próbálták visszaadni, de még egyetlen alkotás sem sikerül olyan tökéletesre, mint ez a film.

Hirdetés

Egyik percről a másikra kezdett el zúgolódni az internet a Mirror's Edge Catalyst bejelentését követően, köszönhetően a folyamatosan érkező információáradatnak. Most befutott az első trailer is, ami egy kicsit más, mint amire számítottunk.

Több tucat parkouros kötött már GoPro-t a fejére, hogy háztetőkön szaladgálva hirdesse a Mirror's Edge igéjét, de amit Claudiu Voicu és csapata csinált, az példa nélküli. A leírás szerint a hangok és az effektek már a játékból vannak, így minden bizonnyal hivatalos kollaborációról van szó.

A 4 futó által megalkotott koreográfia a tökéletes vágásnak köszönhetően teljesen úgy tűnik, mintha egyetlen vágatlan filmmel lenne dolgunk. A képi világ tökéletesen adja vissza a Mirror's Edge hangulatot, le a kalappal a srácok előtt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)