Hirdetés

Mirror's Edge Catalyst - zárt bétában próbálhatjuk ki, részletek jöttek a sztoriról (videó)

|

A májusban megjelenő új Mirror's Edge játék sztoriban is sokkal jobb lesz, mint elődje volt.

Hirdetés

Nagyon jó látni, hogy a DICE tényleg sok energiát tesz a Mirror's Edge sorozat újraélesztésébe. Az első játék sztorija nem volt különösen emlékezetes, most már annál lényegesen több kell, hogy ne legyen csalódás a vége.

A picit lejjebb látható új Mirror's Edge Catalyst sztori előzetes még mindig nem fed fel mindent, de megtudhatjuk belőle, hogy Faith ellopott valamit a főellenségtől, Gabriel Krugertől, illetve börtönben is volt. Kruger kegyetlen, nem ismer határokat, és tett valami olyat, amitől Faith megtört egy kicsit. (Felrobbantotta a hugát talán?) A lánynak be kell bizonyítania, hogy ugyanolyan kemény és eltökélt, mint korábban volt.

Az Electronic Arts ezzel együtt azt is bejelentette, hogy a május 24-ei megjelenés előtt néhány kiválasztott részt vehet egy zárt bétatesztben, melyre itt lehet jelentkezni. PC-s, Xbox One-os és PlayStation 4-es játékosokat egyaránt várnak.

Legyen jó, légyszi-légyszi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)