Hirdetés

Mirror's Edge: Ha unod a banánt, játszd külső nézetből!

|

Ha nem csak tükörből bámulnád Faith karcsú alakját, akkor ne bánkodj tovább, erre is született használható megoldás!

Hirdetés

Azt hiszem már sikerült elkottyantanom, hogy mennyire tetszett és tetszik a Mirror's Edge. Még azt is megkockáztatom, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Amennyiben valakit csak az tartott vissza a kipróbálásától, hogy saját szemszögből kénytelen szemlélni a fejmagasságban elhúzó galambok farktollait, akkor örömmel közölhetem, minimális buherálással harmadik személyű nézetet varázsolhatuk.

mirr01.jpg


A C:\Documents\EA Games\Mirror's Edge\TdGame\Config\ könyvtárban található TDInput fájlt nyissuk meg a jegyzettömbben, és ott a Bindings sorokhoz fűzzük hozzá a következő parancsot:
Bindings=(Name="F4",Command="FreeFlightCamera",Control=False,Shift=False,Alt=False), mégpedig a "Bindings=(Name="F5"" kezdetű sor főlé.
Előtte persze nem árt egy biztonsági mentést készíteni a fájlról.

mirr02.jpg


Ha ezzel végeztünk, és elindítottuk a programot, akkor játék közben az F4 megnyomásával válthatunk külső nézetre. Némi üröm az örömben, hogy a fejlesztők nem vitték túlzásba a mozgások animációját, így nincs értelme a Prince of Persia-hoz hasonlítgatni.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)