Hirdetés

Mirror's Edge - Késnek az időfutamok

|

A felemás fogadtatásban részesített Mirror's Edge első DLC-je mindhárom platformra érkezik, ám némi késedelmet szenved.

Hirdetés

Miután a vizsgáim és készülőfélben lévő szakdolgozatom írása kötötte le az utóbbi időben felesleges kapacitásomat, így pont a hétvégén sikerült elkezdenem és befejeznem a háztetőkön gazellaként szökellő Faith kalandját. Szigorúan szubjektív véleményt alakítottam ki az EA DICE (Battlefield széria) legutóbbi művéről, s némileg értetlenül állok a viszonylagos sikertelenség előtt. Engem úgy levett a lábamról, hogy ihaj! Még a mobilom csengőhangjának lecserélésén is elgondolkodtam. De legyen elég ennyi rólam...

mirrors_edge_pics_10.jpg


A Mirror's Edge belső nézetből játszandó ugyan, s olykor fegyverhez is juthatunk, alapvetően nem FPS. A játékos egy orwelli stílusjegyeket felvonultató disztópiában rendszerellenes tevékenységet végző, főként információ továbbítására alkalmazott futár szerepét öltheti magára. A feladat A pontból eljutni B-be, s ha felbukkannak a zsaruk, akkor pedig a menekülés.

mirrors_edge_pre_e3_03.jpg


Azt már tudjuk, hogy a várakozásokat alulmúló eladások ellenére továbbra is számol az Electronic Arts új brandjével, s ennek megfelelően érkezik majd valamikor a jövőben egy újragondolt második rész. Addig pedig el kell ütnünk valamivel az időt, s hogy ne feltétlenül más játékokkal tegyük ezt, amelyek esetleg még a Mirror's Edge emlékét is kitörölnék elménkből, letölthető tartalmakkal kedveskednek nekünk. A szakzsargonban DLC-nek becézett csomagok első (talán több is követi) darabja az úgynevezett Time Trial Pack, ami egy rakat, az eredeti felhozataltól olykor élesen elütő pályát kínál a nyargalászásra. Eme DLC eredetileg január 29-én, azaz ma kellett volna napvilágot lásson, de további tökéletesítés miatt februárra halasztották. A PS3 exkluzív Synethesia térkép viszont ettől függetlenül megjelenik még ma. A csomag egyébként 10 dollárba (PC, PS3) vagy 800 MS pontba (X360) kerül.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)