Hirdetés

Mirror's Edge megjelenés - ez sem idén lesz

|

A Mirror's Edge reboot készülget, de még nincs olyan állapotban, hogy az év végéig megkapjuk.

Hirdetés

A Star Wars: Battlefronttal együtt leplezte le az EA a Mirror's Edge újragondolását, de míg előbbit látjuk révbe érni, utóbbiról alig akad valami hír.

Oké, közeleg az E3, ne türelmetlenkedjünk, de annyi biztos, hogy a 2015-re ígért megjelenéshez a DICE nem tudja tartani magát. Az Electronic Arts pénzügyi jelentésében már az szerepel, hogy a Mirror's Edge megjelenést 2016 elejére tervezik, a játék várhatóan január, február vagy március folyamán kerül forgalomba, és továbbra is az a terv, hogy PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re lesz megvásárolható. A halasztás érthető, a DICE most minden erejével a Battlefront tökéletesítésére koncentrál, és nem kizárt, hogy a háttérben már a Battlefield 5-ön is dolgoznak. De azért jöhetne a Mirror's Edge is, na.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)