Hirdetés

Mirror's Edge összehasonlítás: Melyik konzolon szebb?

|

A vásárlási tanácsadónak is beillő videóban ismét választ keresünk, vajon melyik konzolon kívánatosabb a Mirror's Edge.

Hirdetés

Újabb összehasonlító videóval rukkolt elő a Videogamer.com stábja, egy héttel ezelőtt a Fallout 3 konzolos verzióit állították egymással szembe és próbálták, illetve próbáltuk kideríteni melyik platformholder masináján muzsikál jobban a játék. Egy hét sem kellett munkatársaik számára, hogy vadonatúj filmmel örvendeztessenek meg bennünket, következő kivesézendő delikvensünk a Mirror's Edge. Tesztkörnyezetünk változatlan, ismét PlayStation 3 és Xbox 360 rendszereken vizsgálódunk, ezúttal szembetűnőbb eltéréseket fedezhetünk fel, mint a Fallout 3 videó esetében, de szeretnénk ismét kikérni a véleményeteket a látottakkal kapcsolatban. A videó megtekintéséhez kattanjatok a képre (ha véletlen más játék képkockái kezdenek peregni nem szükséges újraindítani a videót, csak újabb reklámokkal csábítanak vásárlásra).

 

mirrorsps3vsbox.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)