Hirdetés

Mirror's Edge - az író szerint sem volt túl jó a sztori

|

Rhianna Pratchett, aki az új Tomb Raider, az Overlord játékok és a Heavenly Sword mellett az első Mirror's Edge sztoriját is írta, nem vesz részt a reboot készítésében. Okkal.

Hirdetés

Sokat várunk a Mirror's Edge reboottól még annak ellenére is, hogy többnyire az első résszel is meg voltunk elégedve.

A sztorival sem volt igazán nagy probléma, de úgy tűnik, az Electronic Arts tényleg mindent szeretne előről kezdeni - valószínűleg ezért nem kérték fel az első rész íróját, Rhianna Pratchettet az előzménysztori megírására.

A hölgy egyébként maga is igazat ad a kritikusoknak, a Mirror's Edge sztorija szerinte sem sikerült valami jól. A „fejlesztési folyamat áldozatának” tartja magát, mivel amikor felkérték, hogy írja meg a történetet, a játék nagy része már meg volt tervezve, így csak nagyon szűk határokon belül tudott mozogni.

Egyelőre nem tudjuk, végül ki írja a várhatóan jövőre megjelenő Mirror's Edge rebootot, de annyi biztos, hogy Faith eredettörténetét ismerhetük majd meg belőle.

Nektek tetszettek a leadben említett játékok sztorijai? Meg vagytok elégedve Pratchett munkásságával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)