Hirdetés

Mirror's Edge speedrun - ettől kicsit rosszul leszel majd

|

Émelyítő sebességgel száguld végig néhány igen elhivatott gamer a DICE parkour-játékán.

Hirdetés

A Mirror's Edge mindig is bátorította a maximalista játékosokat különböző időeredmények megjavítására, elvégre külön pályák is voltak a történeten kívül, amelyeknek csak az időre történő verseny volt a célja. Nem tudjuk, hogy a Requiem720 nevű Twitch-felhasználó a játék megjelenése óta eltelt hat évből mennyit töltött gyakorlással, de mára ő lett a leggyorsabb.

A tegnapi stream során ugyanis abban a kategóriában, ahol nem számít, hány százalékot kapsz a végén, csak minél gyorsabban juss el a játék végére, rekordot döntött az illető, 36 perc 41 másodperces idejével, ami töltőképernyők nélkül összesen 34 perc 11 másodperc játékidőt jelent. A játék kilenc fejezetéből egyébként az első kettőben is ő volt a leggyorsabb.

Ehhez azonban a játékban található néhány hibát, glitchet is kihasznált, az ezek nélküli, illetve a száz százalékos világrekord is olyan 50 perc körül vannak, ezt egyébként egy külön erre fenntartott weboldalon követhetitek figyelemmel. Lejjebb találjátok a videót az elképesztő teljesítményről, de mindenkit figyelmeztetnem kell, hogy nagyon durván ugrál a kamera, szóval a hányinger nem kizárt.


Watch live video from Requiem720 on Twitch

Requiem egyébként ma újra próbálkozik, hátha sikerül egy 36 perc alatti időt összehoznia. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)