Hirdetés

Mirror's Edge - Villámgyors javítás és dátumozott időfutamok

|

Az észak-amerikai régiót leszámítva, még sehol sem kapható hivatalosan a Mirror's Edge PC-re, de már itt az első patch.

Hirdetés

Hiába jelent meg karácsony előtt a felhőkarcolók között ugrándozó Fait kalandja, a konzolos játékosokat valahogy nem ragadta magával a lendület, jóval kevesebbet vásároltak belőle, mint amire a kiadó számított. Persze az is lehet, hogy egyszerűen sok a tériszonyos ember a világban.
Minket pillanatnyilag jobban érdekel a PC-s változat sorsa, ami alakulhat jobban, hasonlóan, vagy rosszabbul, mint a konzolos testvéreké.
Amerikai és kanadai embertársaink tegnap óta tesztelheti a First Person Runner-ként besorolható akció-kalandot, s előfordulhat, hogy kisebb-nagyobb problémákkal találkozhattak a PhysX-támogatást illetően. Az 1.01-es (kb. 19 MB) javítás hivatott korrigálni azt a problémát, ami rendszerint fagyáshoz és összeomláshoz vezet.

Tükröm-tükröm, mondd meg nékem, elbírja-e majd a gépem!

mirror-mirror.jpg


Kapcsolódó hír, hogy az időfutamok számára kidolgozott pályákat tartalmazó Time Trial Map Pack január 29-én egyszerre jelenik meg mindhárom platformra. PC-re és PS3-ra 10 dollárért, míg X360-ra 800 MS pontért cserébe lesz letölthető.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)