Hirdetés

Miss DayZ Sofőrje 6. rész

|

Ha kedd, akkor DayZ livestream. Ma egy új területre megyünk, ami sokunknak ismeretlen. Vérfürdő lesz.

Hirdetés

A heti DayZ livestreamünk visszatér a rendes kerékvágásba, szokásosan kedden 18:00-kor kezdődik a helyszíni tudósítás a világ legszarabb helyéről. Már a Walking Dead sztárja is ezzel játszik.

A Miss DayZ Sofőrje egyelőre a szokott vonalon halad tovább, de most új pajtások is csatlakoznak kis csapatunkhoz. A helyszín is megváltozik, eddig főleg a Cherno és Elektró vonalon mozogtunk, de most átköltözünk a pálya egy másik pontjára. A pontos hely legyen egyelőre meglepetés, de mindenképpen izgalmas lesz, mert ezt a területet annyira nem ismerjük.

Meglátjuk mi lesz belőle. A lényeg, hogy ma késő délután 18:00-tól csatlakozhattok hozzánk egy újabb DayZ livestreamben. Az adást itt a GSO-n és a YouTube csatornánkon egyaránt követhetitek.

Ha már úgyis ott jártok, ne felejtsetek el feliratkozni, illetve ha tetszik a sorozat, akkor like-olhatjátok is a videót. Nektek két kattintás, nekünk az egész világ.

Chernarusban találkozunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)