Hirdetés

Miss DayZ Sofőrje 8. rész

|

A csodák birodalma csak ránk vár, de mi inkább a világ legrohadtabb helyére, Chernarusba látogatunk, ahol még a létra is az életünkre tör.

Hirdetés

Újra összeállt a Chernarus-i túlélőcsapat, hogy a kedd estéteket a saját vérével aranyozza be. Mert mi ilyen srácok vagyunk.

A Miss DayZ Sofőrje a szokott időben, 18:00-kor parkolja le a vasat a játékvilág egyik legzordabb helyén. Az adást természetesen most is több szemszögből is nézhetitek majd, ugyanis Sirius, Brazil és jómagam is streamelünk, sőt, jövő héttől Kacit is követhetitek.

Az új patch sok újítást hozott, van már egyelőre majdnem hogy teljesen felesleges nyílpuska, illetve zombik is keményebbek lettek. Most már fel tudnak mászni utánunk az emeletre, nem elég egy baltacsapás, hogy meghaljanak, de legalább még mindig átmásznak a falon. Parádé.

Nektek pedig nincs is más dolgotok, mint 18:00 csatlakozni hozzánk egy újabb DayZ livestream erejéig. Az Miss DayZ Sofőrjét itt a GSO-n és a YouTube csatornánkon egyaránt követhetitek, igyekszünk majd a hozzászólásokat is figyelni, hogy tudjuk válaszolni a kérdéseitekre.

Ha már úgyis arra jártok, ne felejtsetek el feliratkozni a YouTube csatornánkra, hogy le ne maradjatok a videóinkról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)