Hirdetés

Mistwalker - JRPG készül Xbox One-ra?

|

Sakaguchi mester tényleg napokon belül bejelenti az Xbox One-ra készülő szerepjátékát, vagy Phil Spencer csak szórakozik velünk?

Hirdetés

Hironobu Sakaguchi, a méltán népszerű Final Fantasy sorozat megalkotója ugyan már elhagyta a Square Enix birodalmát (és ezzel együtt a sorozatot is), ez nem jelenti azt, hogy felhagyott volna a játékfejlesztéssel. Évek óta folytatja japán szerepjáték műfajának gazdagítását a Mistwalker színeiben olyan elismert művekkel, mint a Blue Dragon, a The Lost Odyssey vagy a The Last Story.

De vajon mikor áll elő Sakaguchi a következő címével? Egy rajongó is erről érdeklődött a Twitteren amire nem más, mint a Microsoft Studios elnöke, Phil Spencer döntött úgy, hogy válaszol. A rajongó azt hallotta valahonnan, hogy Sakaguchi egy Xbox One szerepjátékon dolgozik, Spencer az bejelentésről pedig nagyon lényegre törően válaszolt:

Könnyen rávághatjuk, hogy Spencer csak úgy mondott valamit, de mivel a kedd nemsokára itt van, ezért nem veszítünk semmit azzal, ha a jövőhéten nyitva tartjuk a szemünket.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)