Hirdetés

Mit hallgat Budapest?

|

"Milyen zenét hallgat Budapest?" avagy a népszerű videó magyar változata

Hirdetés

 

Egy Tyler Cullen nevű fiatalember pár hónapja igazán eredeti ötlettel állt elő: elkészített egy videót, melyben véletlenszerűen kiválasztott New York-i embereket szólított le és kérdezte meg tőlük, hogy éppen mit hallgatnak. A projektnek nagy sikere lett, néhány hét leforgása alatt a Youtube-ra több videó is felkerült más felhasználóktól, akik elkészítették a kisfilm helyi változatát. A jóból Budapest sem maradhatott ki, Tyler itthon is többeket megihletett. Következzék hát a "What song are you listening to" hazai változata! A véletlenszerű paletta igazán változatos: klasszikus dalok és aktuális slágerek is szerepelnek a válaszok között. Ami Led Zeppelinnel kezdődik, az rossz nem lehet!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)