Hirdetés

Mit kapjanak a C&C 4 előrendelői?

|

Az Electronic Arts egy kérdőív kitöltésére szeretne felkérni minden érdeklődőt.

Hirdetés

Most nyilván lehetne jönni olyan poénosnak szánt ötletekkel, mint három év szigorított, de az Electronic Arts érthető okokból nem pont ilyen javaslatokkal állt elő.



Bár egyelőre még nem lehet túl sokat tudni a tavasszal érkező Command & Conquer 4: Tiberian Twilight című RTS-ről, azért akad nem egy játékos a világon, aki látatlanul, egy demó kipróbálása nélkül is bizalmat szavaz az EA Los Angeles munkatársainak, s türelmetlenül várja a GDI, valamint a NOD sokadik sakkpartiját.



Amennyiben valamelyik kedves olvasónk feltett szándéka előrendelni a játékot, mindenképpen töltse ki az EA online kérdőívét. Elvileg a válaszok értékelése során keletkező eredménytől függ, hogy milyen extrákkal gazdagodnak majdan a Command & Conquer 4: Tiberian Twilight előrendelői. Multiplayer térképek, singleplayer küldetések, zenei CD, színészek dedikált fotói, béta kulcs egy új játékhoz, stb.
Ne felejtsetek el az e-mail címét, valamint teljes a nevet megadni, ugyanis véletlenszerűen kisorsolnak három személyt a válaszadók közül, akik egy-egy Yuriko (Red Alert 3: Uprising) trikóval vághatnak fel a haverok előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)