Hirdetés

Mit keresett Batman egy japán autópályán?

|

Nos, motorozott, ahogy azt egy japán Twitter felhasználó megörökítette. Nem is akármilyen motoron.

Hirdetés

Japánban nem ritka, hogy az ember hétköznap összefut egy-két cosplay-essel (és ha valamilyen rendezvény van, itthon is találkozhatunk beöltözött arcokkal az utcán), de a meglepően autentikus Batman jelmezben motorozó fickó megnyerte az internetet.

Egy Ryuuchan nevű twitterező posztolta az alább látható képeket. Egy utcán álldogáló Batman még nem lenne szenzáció, ahogy valószínűleg azt sem osztanák meg közel 20 000-en, ha egy Batmennek öltözött alak egy hagyományos motoron ülne. Emberünk viszont egy háromkerekű csodajárgányon száguld, ami ugyan csak halványan hasonlít a Sötét lovag-trilógiában látható járműre, de akkor sem héköznapi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)