Hirdetés

Mit keresnek a Transformers óriásrobotjai a nyílt óceánon?

|

Új és izgalmas tartalmakkal gazdagodik a World of Warships: Legends, még egy crossoverrel is meglepi a rajongókat a Wargaming.

Hirdetés

Hamar felismerte a Wargaming a más márkákkal és franchise-okkal való közösködésben rejlő lehetőséget,  így az évek során olyan cégekkel társult már, mint a Mattel (Hot Wheels), a Bilibili (Azur Lane), vagy épp a Games Workshop (Warhammer 40,000), és a felsorolás még hosszan folytatható. Most pedig a Hasbro van soron a Transformers termékvonallal. Egyébiránt nem ez az első alkalom, hogy az autobotok és álcák konfliktusa átszüremlik az előző és új generációs konzolokon elérhető World of Warships: Legends világába.

Hamarosan a Tier VIII-as République csatahajót és még öt másikat különleges festéssel láthatunk el, amelyeket olyan karakterek inspiráltak, mint Optimus Prime, Megatron, Bumblebee, Hot Rod, Grimlock és Rumble. Ezeket a boltban találjuk a hozzájuk passzoló parancsnokokkal együtt.

Hirdetés

De nem csak cybertroni tartalmakat rejt a nagy őszi frissítés, korai hozzáféréses formában például német csatahajók (Tier IV-től Tier VI-ig) új ága mutatkozik be. Ezekhez a torpedóvetésre képes vízi alkalmatosságok dedikált küldetések tartoznak, és a következő update-tel válnak kutathatóvá, amikor is behajózik a Tier VIII-as Prinz Ruprecht.

Akit jobban érdekel a japán flotta, az öthetes hadjárattal foglalhatja le magát a Bushido kampánnyal, melynek legértékesebb megszerezhető jutalma a Tier VIII-as Musashi. A Yamato 18,1 hüvelykes ágyúkkal felfegyverzett testvérhajóját mindenki megkapja, aki eljut a kampány végéig, amit egyébként úgy terveztek meg, hogy még annak is módjában álljon teljesíteni, aki nem lehet ott már az induláskor.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A frissítés részeként ugyancsak kutathatóvá válnak a Bureau-ban az amerikai Midway és a japán Hakuryū repülőgép hordozók, a három hétig tartó Majestic Days esemény során pedig bezsákolhatunk egy Tier III-as prémium hajót, a brit Agincourt-t.

Végezetül érdemes megemlíteni, hogy a szóban forgó update magával hozza a 29., a 30. és a 31. szezonját a rangsorolt harcoknak. A játékosok négy a négy elleni, hordozókat kizáró, cross-platform ( azaz a konzolosokat és a mobilosokat egyaránt tárt karokkal váró) ütközetekben eshetnek egymásnak acél, ládák és persze a parancsnoki előrehaladáshoz kötött tárgyak reményében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)