Hirdetés

Mit kínál a Ubisoft az ünnepekre és az új esztendőre?

|

Az iOS-t futtató készülékkel rendelkező játékosok még az ünnepek alatt élvezhetik a jelentős leárazásokat, de a PSN és PC felhasználók is kapnak egy-két finomságot.

Hirdetés

A mai naptól január elsejéig akár 80%-ot is megtakaríthatunk az Ubisoft minden App Store-ban fellelhető játékán, ennek köszönhetően igazi hardcore címekhez juthatunk hozzá mindössze 0.99 dollárért.

A következő jutalmak december 31-én várnak elérhetővé, és a PC-s játékosok örömködhetnek, ugyanis néhány, az Ubishopban megvásárolható játék, úgy mint az Anno 1404, az Assassin's Creed II, a Prince of Persia, a R.U.S.E. vagy a Splinter Cell Conviction, 33%-os leárazással lesz megvásárolható. Végül a PlayStation 3 tulajdonosok jönnek, ők január 4-étől akár 50%-kal olcsóbban vehetnek meg különböző játékcsomagokat, mint a Prince of Persia Classic és a Cell Factor pack, de a Scott Pilgrim, a TMNT Reshelled és a Voodoo Dice pack is hasonló árengedménnyel lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)