Hirdetés

Mit mondanak az első Watch Dogs: Legion tesztek?

|

Befutottak a Ubisoft új játékának első értékelései, és vegyesek a pontszámok.

Hirdetés

A Ubisoft a Watch Dogs 2 után sem szerette volna elengedni a hackelős széria kezét, és abból a szempontból mindenképpen jól döntött, hogy a játék központi eleme, a toborzás (London szinte összes lakóját beszervezhetjük és ezáltal irányíthatjuk) rendkívül szórakoztatóra sikerült. Ahogy azt a Watch Dogs: Legion tesztünkben is írtuk,  épkézláb sztorit és kifogástalan játékmenetet nem tudott mellépakolni a fejlesztőcsapat, de a linken keresztül részletesebben is olvashattok Paca tapasztalatairól (és most nem arról a traumáról van szó, amit a 20 órás mentésének törlése idézett elő). 

Hirdetés

De mit gondolnak a külföldi kollégák a Watch Dogs: Legion minőségéről? Nos, a játék meglehetősen vegyes értékeléseket kap, a Metacriticen szépen kirajzolódik a megosztottság: a hír írásának pillanatában a PC-s változat 22 kritika alapján 75 ponton áll, a PlayStation 4-es verzió szintén 22 vélemény után 73-on tanyázik, az Xbox One esetében pedig 27 teszt és 77-es átlag a mérleg (az Xbox Series S/X és PlayStation 5 eredmények még váratnak magukra november közepéig). A PC Gamer például kifejezetten dicsérte a toborzós mechanikát, míg a másik oldalon a VG247 többek között a történet minőségét hozta fel negatívumként. Íme a nagyobb oldalak pontszámai:

GamesRadar+ - 7/10
PC Gamer - 8/10
Game Informer - 9/10
Game Rant - 8/10
Videogamer - 5/10
GameSpot - 8/10
EGM - 8/10
IGN US - 8/10
Attack of the Fanboy - 7/10
GameStar (német) - 87/100
Eurogamer Italy - 7/10
VG247 - 6/10
God is a Geek - 85/100
DualShockers - 75/100
PCGamesN - 7/10
Digital Trends - 5/10

A Watch Dogs: Legion PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára október 29-én jelenik meg, a PlayStation 5 és Xbox Series S/X kiadások pedig a konzolokkal egy időben érkeznek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)