Hirdetés

Mit művelnek a videojáték figurák, míg mi alszunk?

|

A Toy Story óta tudjuk, hogy a valódi játékok miket művelnek, ha a gazdájuk nincs jelen. Most végre az is kiderül, hogy a virtuális pajtásoknál hogy van ez.

Hirdetés

Felnőtt korunkra nagyon sokan elfelejtjük, hogy milyen jó is volt gyereknek lenni, és hinni, hogy a játékaink ugyanúgy éreznek, mint mi. Beszéltünk a macihoz, elnézést kértünk, miután elhajítottuk, és hittünk a Mikulásban. Felnőtt fejjel az ember már másként gondolkozik, ha megnéz egy mesét, melyet a gyerekek élveznek, kapásból a buktatókat keresi, és ragaszkodik a realitáshoz. Pedig igazából mi sem vagyunk másmilyenek, hiszen feltételezem, hogy köztetek is vannak olyanok, akik nevet adtak az autójuknak, vagy a motorjuknak, és ha esetleg valamelyik köhög, vagy beteges, akkor beszélnek hozzá. Miért ne lehetne hinni, hogy a videojátékok ismert szereplőinek is van titkos élete, és nem csak akkor kelnek életre, ha mi utasítjuk őket egy exe-vel. Talán pont ezt csinálnák, amit a filmben is láthatunk. Figyelem, egyszerű alkotásról van szó, amit inkább az érzés kedvéért érdemes megnézni, semmint a komoly technikai elemzés okán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)