Hirdetés

Mit sütsz kis Tilted Mill?

|

Farkas Csaba haver srác dobta át a topszikret infókat, melyekből megtudhatjuk, hogy pontosan mit is titkolt eleddig a nemrégiben alakult Tilted Mill nevezetű csapat. Ezen az oldalon felfedték az első infókat alkotásukról, melyről mostmár tudjuk, hogy egy stratégia lesz. De nem egy egyszerű, építsünk oszt' jóvan' típusúval van dolgunk. Érdekessége, hogy amolyan társadalmi szimuláció lesz (ajaj, remélem nem egy újabb Sims), melyben a karakterek élik a maguk életüket, és természetesen minden hatással van mindenre. A játékban sokminden alapszik a karakterek közötti bizalmon, és együttműködésen. Még elég sokat kell rá várnunk, hiszen csak valamikor 2004-ben érkezik. ÉS, hogy mi a címe? Fene tudja :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)