Hirdetés

Mit szeretnél látni a Modern Warfare 2-ben?

|

Erre a kérdésre keresi a választ az Infinity Ward, és mindenki válaszára kíváncsi.

Hirdetés

Hivatalos bejelentés nem történ még, de nyílt titoknak számít, hogy az Infinity Ward már készíti a Modern Warfare második részét. Manapság pedig az is megszokott, hogy odafigyelnek a játékosok véleményére. Na jó, nem annyira megszokott, de néhány normálisabb brigád azért sokat ad arra, hogy olyan gammát készítsenek, ami remélhetőleg elnyeri majd a leendő vásárlók tetszését. Hogyan is lehetne kideríteni hát, mit akar a nép? Hát kérdezzük meg őket! Az Infinity Ward meg is kérdez minket, jól. Amennyiben tehát volt valami, amit nagyon utáltatok, vagy valami amit szerintetek semmiképp nem szabad megváltoztatni, haladjatok tiszta erőből errefelé, és mondjatok véleményt. Hozzászólásaitokat lehetőleg angolul kövessétek el, és biggyesszétek az üzenet elejére, hogy "#mw2", (idézőjelek nélkül) hogy tudják a csacsi fejlesztők, mihez is szóltok hozzá. Go, go, go!

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)