Hirdetés

Mit szeretünk a Fable játékokban, és mit nem?

|

Azzal a kéréssel fordul a Lionhead rajongóihoz, hogy töltsenek ki egy kérdőívet, vagyis árulják el, hogy a Fable játékok egyes elemeit mennyire kedvelik, vagy mennyire gyűlölik.

Hirdetés

A játékosok véleményét meghallgatni többnyire kifizetődő, egyrészt értékelni szokták, ha a fejlesztők kíváncsiak a visszajelzésekre, másfelől pedig ezek alapján akár jobbá is lehet tenni a jövőbeni alkotásokat.



Így tesz most a Lionhead is, amely a Fable 3 megjelenése után pár hónappal a közösség őszinte véleményére kíváncsi. Összeállítottak a stúdió munkatársai egy kérdőívet, amin 1-13-ig terjedő skálán értékelhetik a rajongók a Fable játékok egyes elemeit. A kérdéseket úgy állították össze, hogy bárki, aki a Fable, Fable 2, valamint Fable 3 játékok közül legalább eggyel játszott, kiigazodjon közöttük.



Talán nem rugaszkodott el túlságosan a valóságtól az a gondolat, ami a kérdőív és a felhívás kapcsán alakot öltött bennem, nem lennék meglepve, ha a felmérés célja az lenne, hogy az esetleges Fable 4 a lehető legjobban kiszolgálja a rajongók igényeit.
Addig azonban még sok víz fog lefolyni Albion folyóin, egyelőre pedig a Fable 3 PC-s kiadásának megjelenését várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)