Hirdetés

Mit szólnátok egy filmes szörnyekkel teli játékhoz a Mortal Kombat atyjától?

|

Úgy tűnik, hogy a legutóbbi Godzilla és King Kong filmek sikere a verekedős játékok egyik legfontosabb alakját is megihlették.

Hirdetés

Akik szeretik a verekedős játékokat, azok szinte biztos, hogy ismerik Ed Boon nevét, elvégre az ő nevéhez fűzhető a Mortal Kombat-sorozat, illetve neki köszönhetjük az Injustice játékokat is, melyekben ismert DC Comics szuperhősöket és gonosztevőket ereszthetünk egymásnak. Egyelőre nem tudni, hogy a stúdiója, a NetherRealm milyen projekteken dolgozik éppen, de a játékdizájner legújabb tweetjei alapján van egy tippünk, hogy milyen téma érdekli éppen.

Hirdetés

Ed Boon még néhány nappal ezelőtt dobott fel egy szavazást a Twitteren, melyben afelől érdeklődött, hogy a követői szerint vajon van-e annyi jól ismert filmes szörny, amennyivel már megérné valamiféle verekedős játékot fejleszteni. Ez nyilván hülye kérdés, a válasz természetesen igen, a rajongók pedig el is kezdték sorolni, hogy kik lehetnének egy ilyen játék főszereplői.

Hiába a lelkesedés, a dizájner és a közönség innentől kezdve nem teljesen értettek egyet abban, hogy pontosan ki számít "jól ismert" karakternek ebben a műfajban, de többnyire egyetértés van abban, hogy Godzilla, King Kong, a Szellemirtók Stay Puft figurája vagy akár Ultraman is megfelelnek a kritériumnak. Ettől függetlenül nyilván semmilyen garancia nincs arra, hogy ez az álomszerű játék valaha is el fog készülni, de jó tudni, hogy ha mégis, akkor akár egy rutinos csapat kezébe is kerülhet a feladat.

Ti mit gondoltok? Szerintetek kik passzolnának a legjobban egy ilyen játékba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)