Hirdetés

Mit történik a Battlefield 2042 pályáival?

|

Sosem lesz klasszikus a Battlefield 2042, de a jelenlegi pályákon is dolgoznak, és a jövőbeli tervekkel kapcsolatosan is okosabbak lettünk kicsit.

Hirdetés

Szörnyen el voltam keseredve, mikor ősszel, sok év várakozás után végre új Battlefieldet indíthattam el a gépemen. Persze nem a frissen megjelent epizód létezése zavart, hanem az, hogy annyi év fejlesztés csak erre volt elég. A Battlefield 2042 rajtja szörnyű lett, az EA pedig mindent és mindenkit hibáztatott, csak a játék minőségét nem. Ettől függetlenül persze házon belül minden bizonnyal felfogták, hogy kritikán aluli lett a kiadott verzió, így hamar elkezdődött a tűzoltás.

A megjelenés óta kapott frissítésekkel és a nemrég 1.2-es javítócsomaggal már egészen elfogadható az élmény, a jelek szerint pedig a jövőben még nagyon sokat javul majd a játék.

A Battlefield 2042 pályáinak kivitelezéséért felelős csapat vezetője, Shashank Uchil egy interjúban elmondta, nagyon sokat segítettek a játékosok által adott visszajelzések abban, hogyan alakítsák át Kaleidoscope-ot.

Hirdetés

A jövőben a többi alap pálya is kap majd kisebb-nagyobb ráncfelvarrást, időintervallumot azonban ehhez az ígérethez nem csatolt.

Uchil a meglévő pályák átalakításánál felmerülő nehézségekről is beszélt:

"Egy pálya bármekkora lehet, de nem tehetünk rá akármennyi tereptárgyat. Ha több fedezéket akarunk, akkor valahonnan, valamit el kell távolítanunk. A megjelenéskor a pályákon kimaxoltuk a lehetőségeinket. Ezért is telik sok időbe az átalakítás."

Az 1.2-es frissítés után Kaleidoscope nem csak használhatóbb lett, hanem kevésbé tűnik sterilnek, ez is egy olyan szempont, amit a DICE a visszajelzések alapján fontosnak tartott megváltoztatni. A jövőben a többi helyszín is (ahogy a karakterek) sokkal viseltesebben fog kinézni.

Reméljük, hogy a Battlefield V és a Star Wars Battlefront 2 után a Battlefield 2042-t egy évnél tovább támogatja majd frissítésekkel és tartalommal a DICE.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)