Hirdetés

Mit tud az Apex Legends új hőse?

|

Már nagyjából mindent tudunk Valyrie-ről, így össze is szedtük az infókat a Season 9-re türelmetlenül váró rajongók kedvéért.

Hirdetés

Az Apex Legends nagyon erős szezonnyitásra készül. A Season 9-ben kapunk egy nagyon menő új játékmódot, és új karaktert, aki magával hozza az Apex eddigi legerősebb kapcsolódási pontját a Titanfall univerzumához.

Valkyrie a Titanfall 2 Viperjének lánya, és ugyan apja titanjét nem hozhatta magával, a technológia darabjait igen. A hősnőnk legtöbb képessége a jetpackjére épül, amivel ha a levegőbe emelkedünk, akkor meg is jelenik előttünk a klasszikus pilótafülke-stílusú UI.

Valkyrie legtöbbet használt képessége a VTOL Jets lesz, aminek köszönhetően egy nagyon mozgékony karakterré válhat. A levegőből ugyan lövöldözni nem tud, de felderítheti a terepet, és az ellenségeire ráeresztheti a vállból indítható lövedékeit.

Hirdetés

A Missile Swarm nagyjából úgy működik, mint egy mini Bangalore ulti, csak jóval kevesebbet sebez. A kis töltetek robbanásai a sebzés mellett jelentősen lassítják az ellenfelek mozgási és célzási sebességét.

A karakter ütőkártyája a Skyward Dive, amivel magához kötheti két társát és a levegőbe emelkedhet velük. Ez gyakorlatilag egy evakuációs opció, aminek köszönhetően kimenthetjük társainkat a legszorosabb helyzetekből is.

Nem lepődnénk meg, ha Valkyrie hosszú távon népszerű karakterré válna, ti adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)