Hirdetés

Mivel levelezzünk fizetés nélkül?

|

Nincs pénzünk a vállalati Office csomagba vándorolt Outlook kliensre? Szerencsére létezik alternatíva, nem is egy.

Hirdetés

Például a galamb, ami keveset fogyaszt, kiválóan tájékozódik, és viszonylag gyorsan célba ér, ám kellemetlen gyakorisággal esik áldozatul macskáknak, ragadozó madaraknak és bizonyos hiányosságaikat hosszú csövű vadászpuskával kompenzálni próbáló magánszemélyeknek.



Második versenyzőnk a nyilak elől boszorkányos ügyességgel félre szökkenő futár, aki orrhosszal veri az angol telivéreket is az epsomi derbin. A galambnál lassabb ugyan, de jóval nagyobb a túlélési esélye a macskákkal és a madarakkal szemben. A vadászokkal nem, de akkor is halálra van ítélve, ha rossz hírt kézbesít. Ezért kell vele mindig utólagos fizetésről megállapodni.

Ha viszont valódi alternatívára vagytok kíváncsiak és nem fárasztó poénokra, akkor legyetek oly kedvesek, és vándoroljatok át a PC World oldalára, ahol a legjobb ingyenes levelező kliensek összehasonlító elemzéséről olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)