Hirdetés

Mizuchi - elképesztő a Silicon Studio új motorja

|

Ismét mozgás közben láthatjuk a Bravely Default fejlesztőinek hihetetlen grafikus motorját.

Hirdetés

Mi játékosok leginkább úgy ismerhetjük a Silicon Studiot, mint a Bravely Default és a 3D Dot Game Heroes fejlesztője, de akik jártasabbak egy kicsit a játékvilág technikai mikéntjében, azok valószínűleg azt is tudják, hogy a cég különféle middleware szoftveres megoldásokban is otthon van, például kapásból itt van ez a mától hivatalosan is Mizuchi néven bejelentett engine, amitől egyébként egyszer már leesett az állunk rendesen.

A Tokiói fejlesztőcsapat szerint a Mizuchi még ugyan fejlesztés alatt áll, de a közeljövőben más fejlesztők is hozzáférhetnek majd, és hogy egy kicsit jobban felkeltsék az emberek érdeklődését, egy új tech demo és felkerült az internetre, amiben megcsodálhatjuk magát az engine-t, illetve szintén a csapattól származó, valósághű optikai effektusokat ígérő Yebis 3-at is.

Nektek hogy tetszik? Melyik játék alá tennétek be szívesen valami ilyesmit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)