Hirdetés

MMO a WoW és a Fallout alkotóitól

|

Tim Cain, a Fallout atyja, a néhai Troika alapítója két éve dolgozik együtt a World of Warcraft disszidens alkotóival.

Hirdetés

Két év telt el a Troika Games (Arcanum of Steamworks and Magic Obscura, The Temple of Elemental Evil, Vampire - The Masquerade: Bloodlines) tragikus bezárása óta. Tim Cain az események után nem sokkal összefogott 17 veterán fejlesztővel, akik korábban a World of Warcraft-on dolgoztak és a Turbine (Asheron's Call, Lord of the Rings Online, D&D Online) egyik társalapítójával, majd az mmo-kra szakosodott, koreai NCSoft égisze alatt megalapították a Carbine Studiost.
Az időközben 41 fősre hízott csapat azóta is egy meg nem nevezett mmo-n dolgozik. Csupa crpg és mmorpg specialista található a csapatban, akik remélhetőleg profi munkával örvendeztetnek meg minket, s nem feledik majd azokat a játékosokat sem (elég sokan vannak ilyenek), akik nem rajonganak az mmo-k világáért.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)