MMO készül a Star Wars Galaxies rajongóinak?

|

A Sony Online Entertainment nagyon szeretné kárpótolni az egykor népszerű Star Wars MMO gyászoló rajongóit.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

Mindig nagyon szomorú, amikor egy közkedvelt online szerepjáték bezárni kényszerül kapuit, ezzel otthontalanná téve az évek alatt összekovácsolt, hűséges játékosainak közösségét. A 2011-ben eltemetett Star Wars Galaxies esetében sem volt ez másképp, de most úgy tűnik, hogy a SOE szeretné újra elnyerni az egykori Galaxies rajongók bizalmát.

Már korábban kiemeltünk egy-két részletet John Smedley izgalmakban gazdag reddit-es kiruccanásából, de annyira érdekes apróságokat hintett el, hogy még mindig van értelme visszatérni hozzá.

Amikor Smedley-t megkérdezték, hogy legszívesebben melyik MMO-t támasztaná fel a hamvaiból, a SOE főnök azonnal rávágta a szebb napokat is látott Star Wars szerepjáték nevét majd hozzátette: "A következő játékunkat nektek, Galaxies rajongóknak szánjuk. Amikor a játék elindul, mind hazatérhettek."

Ennél több részletet sajnos nem sikerült kihúzni belőle, de állítása szerint "az infók fent vannak az interneten, valakinek csak meg kell találnia őket". Szóval aki nagyon magánnyomozós hangulatában van, az nyugodtan vágjon neki a világháló mélységeinek.

Kíváncsi vagyok rá, hogy ti milyen elméletekkel álltok majd elő erről a titokzatos MMO csodáról, legfőképpen azért, mert a Star Wars jogok jelen pillanatban az EA tulajdonában vannak, így kizárt, hogy a Galaxies-hoz hasonlatos játékról legyen szó.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!