Hirdetés

MMO-t fejleszt a NASA

|

Oktató jellegű játékszoftver fejlesztésébe fogott a világ vezető űrhajózási hivatala. Békés játékosok előnyben.

Hirdetés

Nem kell félni, E.T. sem ragad fegyvert, és Buzz Aldrin sem menti meg a Földet. Ez nem az a játék, amiben vér, belek és egyéb szépségek fröccsennek a falra, vagy pörögnek csepp formába tömörülve a súlytalanság hatására.

astronautmmb.jpg


Az Astronaut: Moon, Mars & Beyond a NASA Learning Technologies és az Innovative Partnership Program Office megbízásából három fejlesztőcsapat közös munkájának eredményeként születik majd meg. A Virtual Heroes, Project Whitecard, Information in Place trojkája az elkövetkező 30 esztendőre vonatkozó tervek alapján varázsolja az űrutazás élményét lakásunkba.
A cél az, hogy a játék több fiatalt irányítson a tudomány és a technológia világa felé. A 2010-re tervezett megjelenési dátummal bíró játék az Epic Games népszerű grafikus motorját, az Unreal Engine 3-at használja.

chariot_model_sheet_02.jpg

 

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)