Hirdetés

MMO-t készít a Fallout 3 fejlesztőket tömörítő Zenimax Media

|

Spekulációkra okot adó közleményben a Zenimax Online Studio vezetői elárulták, nagyszabású MMOG játékon dolgoznak.

Hirdetés

Amennyiben az elkövetkezendő hetekben véletlenül beleakadtok néhány olyan híradásba, melyben a Fallout MMO fejlesztési munkálatainak kezdetéről cikkeznek, úgy gondoljatok a Bethesda Softworks anyavállalatának, a Zenimax mai, hivatalos bejelentésére. A Zenimax Media birodalmához tartozó Zenimax Online Studio idén februárban húzós összegekért MMO játékok gyártására kifejlesztett grafikus motort vásárolt, a HeroEngine többek között a BioWare fejlesztette Star Wars: The Old Republic online univerzumának gerincéért is felel. Miután nyilvánosságra került a vásárlást igazoló blokk sokan masszívan multiplayer online köntösbe bújtatott Fallout és Elder Scrolls játékokról beszéltek. A frissen közzétett Zenimax bejelentésben mindössze annyit kötöttek orrunkra, hogy vadonatúj MMOG alkotás előkészítésén fáradoznak és szakmailag képzett munkatársakat keresnek. Érdemes lesz figyelemmel követni a további fejleményeket, ugyanis bármiivel előrukkolhatnak. Milyen MMOG-t szeretnétek látni a Zenimax brigádjától?

A kép nem a játékból, hanem a Zenimax Online oldaláról származik

zenimaxonlinehp.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)