Hirdetés

MMOne VR szék - ezzel lesz tökéletes az élmény

|

Ha a jövőben szeretnél VR headseten játszani, akkor itt van hozzá a remekül passzoló szék is. Úgy forog, ahogy te akarod.

Hirdetés

Tele van furcsa, de annál innovatívabb ötletekkel a virtuális valóság porondja, és a gépezet nem áll le, érkeznek az újdonságok. Most már azt is tudjuk, hogy milyen széket javasolt beszereznie annak, aki így képzeli el a jövőben játékosi karrierjét.

Fontos leszögezni, hogy egyelőre még csak prototípus van belőle, nem árulják sehol az MM-Company találmányát. Az MMOne névre keresztelt projekt egy beépített daru segítségével mozgatja a játékost, ami pontosan úgy követi le a mozdulatait, ahogy azokat ő csinálja az aktuális játékban. Az Oculus Rift kiválóan teszi a dolgát, remekül van összehangolva a székkel a rendszer. 100 és 200 centiméter között kell lennie a felhasználó magasságának, a súlyhatár pedig 117 kg. A következő videókban láthatjátok a szék működését.

Hogy tetszik az MMOne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)