Hirdetés

Teljes értékű MMORPG épült a Minecraftban

|

Sok év kőkemény munka után elkészült a hatalmas és gyönyörű MMO, amiben minden a Minecraft eszközeivel épült fel.

Hirdetés

A már négy éve üzemelő Wynncraft azért is csodálatos, mert teljes egészében a Minecraftban készült, ami önmagában is elképesztő lenne, de a játék egyébként valódi MMORPG-ként funkcionál. Ez nem csak egy szép térkép.

Vannak küldetések, szinteződés, és még guildes boss harcok is. Mindez egy 4000 x 5500 blokkból álló pályán, amit interaktív verzióban a hivatalos weboldalon is átfuthattok.

A cucc egészen elképesztő, és nincs is szükség másra az élvezetéhez, mint egy legális, PC-s Minecraft példányra. A fejlesztők nem kérnek pénzt a szerverük használatáért, mindössze néhány játékban megvásárolható tárgyból tartják fenn magukat.

A szerverhez való csatlakozáshoz minden infót megtaláltok a Wynncraft weboldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)