Hirdetés

Nem fogod elhinni, hogy a Minecraft így is kinézhet

|

Elég egy 2K-s textúrapack és persze némi Ray Tracing, és máris egy olyan házban találod magad, amiről eszedbe sem jutna, hogy egyébként a Minecraftban épült. Pedig így van.

Hirdetés

Az Ultimate Immersion nevű YouTube csatorna alkotója úgy döntött, hogy megnézi milyen lenne a Minecraft Ray Tracinggel és 2K-s textúrákkal. Ne kérdezzétek, hogy miért tette ezt, de az eredmény egészen elképesztő, még akkor is, ha a klasszikus Minecraft hatás teljesen értelmét veszti így, és egy megdöbbentően fotorealisztikus világ tárul a szemünk elé.

Hirdetés

Az új eszközök felhasználásával épített luxusvilla utánozhatatlan látványt nyújt, és tökéletesen demózza a Ray Tracing előnyeit. Egy kifejezetten retro stílusú játékkal is csodát tett a technológia, érdemes belenézni az alábbi videóba:

Nyilván ha valaki ilyen látványvilág mellett szeretne építkezni, annak a Minecraft alapkövetelményeinél komolyabb vasat kell a gépházba pakolnia, de valamit valamiért.

Nektek hogy tetszik a felpimpelt Minecraft hangulat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)