Hirdetés

Mobil piac: a Ferrari ringbe száll!

|

Bizonyára emlékeztek a McLaren és a Siemens közös együttműködésére, melynek kiváló gyümölcse a Siemens SX 1 McLaren Edition limitált példányszámban (jómagam is tanusíthatom, hogy az egyik legjobb okostelefon, ami csak létezik!). A Ferrari sem akar kimaradni a jóból, így gyakorlatilag lekopírozva a történteket, a Motorolával karöltve limitált példányszámú Ferraris mobiltelefon gyártást kezdenek; mely az oly népszerű Motorola i830-on alapszik. A Motorola i833 Pininfarina Limited Edition 130x130 pixeles 65.000 színű kijelzője mellett 600 tagú tel.könyvet, javát, T9 predektív szövegbevitelre képes szoftvert, Push-To-Talkot és minden egyebet tartalmaz ami egy mai telefonnak az "alapjaiként" szolgálnak. A 112 grammos 85 x 45 x 19 mm-es készülék 60 órás készenléti időt garantál, 2004. negyedik negyedévétől. Végül, hogy belevigyek egy kis szubjektivitást, -bár i833-asom nincs - szerintem a fekete párduc SX 1 jobb.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)