Hirdetés

Mobius Final Fantasy - PC-re is megjelenik az ingyenes RPG

|

A mobilon már debütált ingyenesen játszható RPG nemsokára PC-re is megjelenik, nagyobb felbontásban, 60 fps sebességgel élvezhetjük majd.

Hirdetés

A Mobius Final Fantasy a mobilos RPG-k között meglehetősen jól szerepelt, és bár PC-n van jobb alternatíva, legalább otthon, a székünkben ülve is folytathatjuk majd a kis képernyőn megkezdett kalandot.

Február 6-tól letölthető lesz a játék a Steamen keresztül PC-re is, ráadásul mobilos mentéseinket is átvihetjük a PC-s verzióra. A cucc cross-platform mentéssel működik, tehát ha ott kell hagynod a gépet, de folytatnád a játékot, akkor a mobilon onnan nyomhatod tovább, ahol abbahagytad a PC-n, és fordítva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)