Hirdetés

[MoD] HL2 - Dystopia

|

A moddal - melyből most még csak egy demo érkezett - azonos nevet viselő fejlesztőcsapat 'total conversion'-je egy ehte cyperbunk világba repít bennünket, ahol két fél - A Punk Zsoldosok és a Vállalati Szekjuritisek állnak harcban egymással. A game érdekessége, hogy a játékosok bizonyos termináloknál bekerülnek a cybertérbe, amelynek 3dimenziós rendszerében egyes, a való világban is létező rendszereket (pl. ellenséges lövegtornyokat, gondolom) törhetnek fel. Emellett persze megakadályozhatják az ellenséges hackereket céljaik végrehajtásában, valamint a küldetések egy részét csak a cybertérben és a való világban ügyködő emberkék összedolgozásával lehet majd teljesíteni. Szerintem jól hangzik, letöltéshez alant tessék kattintani!

DYSTOPIA
(Demo - 86,13MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)