Hirdetés

[MoD] Red Orchestra 3.0

|

Először is megjelent a Unreal Tournament 2004 egyik legjobb modifikációja, a Red Orchestra 3.0. Ez az ultrarealisztikus, második világháborús alkotás igen nagy népszerűségnek örvend, igazi hazai rajongói táborral is rendelkezik és a legújabb verziója feltehetően ezt is növelni fogja. Többek között azért, mert mostantól járműveket is használhatunk, és bár multira van kihegyezve a játék, az okos botoknak hála egyedül is nyomulhatunk vele. A FilePlaneten egyelőre csak a fizetősök érhetik el a majdnem 500 megás fájlt, ám a Hungarian GameServer oldaláról (ők tartanak egyébként fent magyar szervert a modnak), innen is elérhető. Nem teljesen kapcsolódik ide, de biztos tudjátok, hogy a Half-Life 2 megjelenésével kvázi megkapjuk az első rész grafikailag felújított változatát mégpedig úgy, hogy kicserélték az idejétmúlt engine-t a Source-ra. Viszont a textúrák, meg egyebek megmaradnak, de az alábbi kép tanulsága szerint így is igencsak javult a víz megjelenítése. Egyébként ez az első hivatalos darab.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)