Hirdetés

[MoD] Újabb GTA Tournament

|

Letölthető a GTA Tournament nevet viselő multiplayeres kiegészítő legújabb, 0.1b változata. A 0.1a verzióval bizonyára sokatoknak problémái akadtak, ezért érdemes lehet egy esélyt adni 0.1b variánsnak (mielőtt feltelepítitek fontos, hogy az előző verziót eltávolítsátok). Használata még egyszerűbb lett, az itt található szerverlista közül elég csak rábökni egyre és kapcsolódni a program segítségével. Természetesen még vannak hiányosságai a kiegészítésnek, így például nem kell meglepődni ha hibaüzenettel kidob az asztalra, de ilyen esetekben szerencsére egyszerűen vissza lehet lépni a játékba. A kiegészítőt ezen az aloldalon találjátok. Thanks GTA Online.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)