Hirdetés

Moddal cserélhetjük le Trisst egy másik varázslónőre a The Witcher 3-ban

|

Triss Merigold vagy Vengerbergi Yennefer? Miért nem inkább Sabrina Glevissig?

Hirdetés

A CD Projekt Red The Witcher-játékaiban sok varázslónővel fut össze Ríviai Geralt, habár nem mindegyikük viszonyul úgy a szörnyvadászhoz, mint Triss vagy Yennefer.

Sabrina Glevissig például feltűnik az első játék mellé készült The Price of Neutrality modulban, de az Assassins of Kings alcímű második felvonásban is találkozhatunk vele, vagyis pontosabban a szellemével, mivel szerencsétlen nem élte túl Henselt király máglyáját.

Hirdetés

Ebből tehát logikusan az következett, hogy a varázslónő nem is került be NPC-ként a The Witcher III: Wild Hunt-ba, de nyilván létezik mod arra, hogy változtassunk ezen a helyzeten. Egy Karkulizin nevű modder előállt egy olyan megoldással, ami kicseréli Trisst Sabrinára, méghozzá egész ügyesen, így talán fel sem tűnik majd, hogy nem hivatalos változtatásról van szó.

Arra is létezik megoldás, ha meg szeretnénk tartani Trisst a játékban, de Sabrinával is összefutnánk azért, ugyanis utóbbit bepakolhatjuk a Witch of Lynx Crag nevű karakter helyére. Ehhez viszont szükséges már a Blood and Wine DLC, hiszen ezzel került be a játékba a boszorkány.

Ha úgy érzitek, Sabrinával még jobb lehet a The Witcher 3, akkor innen letölthetitek Karkulizin modját.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)