Hirdetés

Moddal szépíthetjük meg hajmeresztő módon a Skyrim karaktereit

|

Van megoldás, ha nem tetszik a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition NPC-inek fizimiskája.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a maga idejében lenyűgöző látványvilágot varázsolt a játékosok elé az eredetileg 2011-ben megjelent, de azóta többször is újból kiadott The Elder Scrolls V: Skyrim.

Habár a karakterek megjelenése sokat fejlődött a 2006-os Oblivionban látott arcokhoz képest, simán elképzelhető, hogy valaki még most sem elégedett Skyrim lakóinak ábrázatával, de szerencsére a modderek közössége erre is kínál már megoldást.

Hirdetés

Nem újkeletű dolog, hogy elszánt rajongók modokat raknak össze, amelyek látványosan szebbé varázsolják a Skyrim különböző elemeit, és olyat is láttunk már, hogy valaki enyhén túltolta a játék módosítását. Ezúttal egy kisebb volumenű, de így is nagy változást elérő alkotást ajánlunk a figyelmetekbe.

GaranSilent ugyanis egy olyan moddal állt elő, ami átalakítja több mint 100 játékbeli NPC kinézetét, az eredmény pedig magáért beszél, hiszen jó néhány karakter olyan lesz, mintha egy teljesen másik játékból származna. A rajongói alkotás ráadásul önmagában is megállja a helyét, ami azt jelenti, hogy nem kell más modot letölteni a használatához.

Ha ti is unjátok már az NPC-k eredeti megjelenését, akkor a NexusMods oldaláról letölthetitek GaranSilent alkotását. A mod megtekintéséhez valószínűleg regisztrálnotok kell majd.

Ha esetleg nem a karaktereket cserélnétek le, hanem például a fákat, akkor arra is tudunk mutatni egy megoldást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)