Hirdetés

Modern Vice City és női főszereplő - ezúttal megbízhatóbb forrásból jöttek a GTA 6 pletykák

|

Egy olyan szivárogtató látott el minket újdonságokkal, aki a Battlefield 2042 kapcsán már bizonyított korábban.

Hirdetés

Általában nagyon óvatosan kell kezelni az ilyen-olyan forrásból érkező, sokszor még be sem jelentett videojátékokkal kapcsolatos állításokat, az állítólagos Grand Theft Auto 6 esetében pedig még óvatosabbnak kell lennünk, hiszen nagyon sokféle pletykát olvashattunk már eddig is róla. Ezúttal viszont lehet, hogy érdemes figyelni, mivel az a Tom Henderson nyilatkozott a folytatást kapcsán, aki például a Battlefield 2042-ről is elég pontos infókat hozott még a játék leleplezése előtt.

Hirdetés

Henderson szerint a GTA 6 fejlesztési még továbbra is nagyon korai szakaszban van, így a megjelenésig sok minden változhat még. Ha hihetünk a szivárogtatónak, akkor a sorozat következő része a modern Vice City-be kalauzol el minket, és ugyan a játéktér alapjáraton nem lesz hatalmas, elvileg bizonyos időközönként ilyen-olyan helyszínekkel fog bővülni. Ez nagyjából olyan lesz, mint a Fortnite Battle Royale pályája, ami első megjelenése óta rengeteg változáson ment keresztül.

A GTA 6-nak elvileg több főszereplője lesz, köztük egy hackerként tevékenykedő hölggyel. Arról már korábban is pletykáltak, hogy a következő részben már lesz női főhős, szóval akár még lehet is valami a dologban. Henderson úgy véli, hogy az új rész legkorábban 2024-ben vagy 2025-ben debütálhat, és a fejlesztése során a Rockstar nagy figyelmet fordít a munkatársak állapotára is, miután kiderült, hogy a GTA V és a Red Dead Redemption 2 kapcsán elég komoly túlórázások voltak.

Habár ezúttal kicsit jobb a helyzet, hiszen egy véletlenszerűen előkapart Reddit-bejegyzés helyett egy megbízhatónak tekinthető szivárogtató a forrás, de azért így sem érdemes ezeket az információkat hivatalosnak tekinteni. Egyébként Henderson volt az is, aki korábban arról nyilatkozott, hogy még kriptovaluta is lesz a GTA 6-ban.

Ti szívesen kalandoznátok egy hackernővel a modern Vice City-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)