Hirdetés

Modern Warfare 2: 1 milliárd dollár felett szárnyalva

|

Egy szerdai bejelentés értelmében az MW2 túllépte eladásaival az 1 milliárd dollárt.

Hirdetés


Minden idők egyik legnagyobb csúcsát hivatott felállítani a Call of Duty: Modern Warfare 2.

Az Activision Blizzard ugyanis szerdán bejelentette, hogy a méltán népszerű FPS rekordokat döntöget a maga „kis” 1 milliárd dolláros bevételével, sőt, picivel meg is előzte eme számadatot. Ráadásul a bemutatást követő alig kettő hónap alatt sikerült ezt az eredményt produkálni.

Nem könnyű feladat ilyen szintekre feltornásznia magát egy játéknak, ám az Activision-nél úgy látszik, minden megvan a siker megismételhető receptjéhez: a Guitar Hero III-nak például sikerült elérnie a bűvös 1 milliárd dolláros határt, ám például a szintén klasszikusnak és igen népszerűnek mondható GTA sorozat, vagy akár a Halo 3 nem tudta túlszárnyalni az előbbieket.

Az analizálók szerint ez különösen nagy eredménynek számít pluszban, hiszen a játék a gazdasági világválságban jelent meg, olyan időszakban, amikor az emberek minden egyes fillér kiadását megfontolják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)