Hirdetés

Modern Warfare 2 - Beintettek az oroszok

|

Úgy látszik az orosz cenzorok aludtak miközben a Modern Warfare 2 botrányok zajlottak. Most felébredtek.

Hirdetés

Miután pedig felébredtek, megdöbbenve vették tudomásul, hogy a Modern Warfare 2 egyik pályáján micsoda pimaszságot követhet el a játékos. Civileket ölhet. Méghozzá oroszokat! Nosza, vissza is hívták az összes Modern Warfare 2 példányt a boltokból, gyakorlatilag betiltva a játékot.

Az Infinity Ward persze rekordgyorsasággal összedobott egy foltot, amelynek hála az egész reptéri gyilkolászás eltűnik. Késő bánat úgy tűnik. Főleg, hogy az orosz gamerek sértve érzik magukat amúgy is. Aki esetleg még nem játszotta végig a Modern Warfare 2 single kampányát, ne olvasson tovább. Több orosz website tele van ideges kommentekkel, miszerint micsoda elképesztő pimaszság már, hogy a Modern Warfare 2-ben ők a rosszfiúk. Lerohanni amerikát, aztán véres fejjel hazakotródni? Nem, nem. Érdekes a németek még sosem szóltak, hogy a legtöbb II. Világháborús játékban őket mészárolja boldog, boldogtalan. A Modern Warfare 2 oroszországi sorsa tehát bizonytalan, ám minden valószínűség szerint ezt is túléli majd a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)