Hirdetés

Modern Warfare 2 - Mégiscsak Call of Duty?

|

Elkészültek a Modern Warfare 2 dobozképei, melyek egy aprócska meglepetést is tartogattak számunkra.

Hirdetés

Az Activision Blizzard "Minden évben új CoD!" felkiáltással élve foglalkoztatja az Infinity Ward és a Treyarch csapatokat. A két gárda láthatóan más utat követ, míg az eredeti alkotók a modern harcászati megoldások monitorra ültetésének lehetőségével játszadoznak, addig a sokat kritizált másodhegedűs csapat továbbra is történelmi ihletettségű háborús eposzokkal üti el az időt.



E két útvonal akkor vált el végérvényesen - gondoltuk mi -, amikor bejelentették, hogy a Modern Warfare 2 immáron Call of Duty előtag nélkül jelenik meg az üzletek polcain, és különálló franchise-ként ébred öntudatra.



A tegnap esti órákban viszint Robert Bowling az Infinity Ward részéről a mostanában rendkívül divatos Twitteren fecsegte ki, és mutatta be, hogy mégiscsak visszakerült a Call of Duty előtag a Modern Warfare 2 címébe. Úgy tűnik tehát, hogy a cégvezetés nem tartotta elegendőnek a Singularity visszaléptetését, a vásárlók figyelmének lekötése érdekében még a Call of Duty márkanevet is beveti, csak hogy biztosra menjen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)