Hirdetés

Modern Warfare 2 - mostmár biztos a TPS nézet

|

Lehet, hogy sokan nem fogtok örülni, de hivatalosan is megerősítették a Modern Warfare 2 két új játékmódját.

Hirdetés

Tegnap legalább ötször magyaráztam el, hogy az Infinity Ward legújabb húzása, azaz a Modern Warfare 2 -ben játszható TPS mód nem kötelező, és nem rontja az alapjáték játékélményét, hiszen csak extraként lesz benne, teljesen különálló játékmódként. Akit még ezután is felháborít, az magára vessen.

Robert Bowling elsőként erősítette meg a Kotaku-nak, hogy a Modern Warfare 2-ben megtalálható lesz két új multiplayer játékmód, melyekben minden játékos hátulnézetből irányítja karakterét. Nem keverik a két műfajt, mert a régi, FPS játékmódok is megmaradtak, teljesen külön, így nincs az, hogy valaki TPS-ből, míg ugyanazon a szerveren másvalaki FPS-ből követi az eseményeket. Ezt lehetetlen kivitelezni. Tehát nincs ok aggodalomra, senki nem kényszerít senkit arra, hogy kipróbálja, de ha már ottvan, azért egy próbát megér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)