Hirdetés

Modern Warfare 2 - PC-re nem lesz gyűjtői változat

|

A Modern Warfare 2-ből PC-re csak a sima változatot szánja a játék kiadója.

Hirdetés

Néhány szívet lehet, hogy összetör az Activision Blizzard kijelentése, miszernt a Modern Warfare 2 PC-s kiadása csak egyetlen formában, a mindenféle extrát nélkülöző alapváltozatban lesz elérhető.



Minden különösebb indoklás nélkül döntött úgy a kiadó, hogy a mindenféle hasznos vagy haszontalan (döntsétek el magatok!) mütyűrrel megtoldott Prestige Edition PC-re nem jelenik meg. Ez azt jelenti, hogy aki 150 dolláros áron szeretett volna egy állítólag működő éjjellátóhoz jutni, az vagy a Modern Warfare 2 konzolos (Xbox 360, PlayStation 3) változatainak valamelyikére ruház be, vagy másra költi az így megtakarított pénzt.



Még nagyobb pofon lehet, Robert Bowling, a közösség gondozásáért felelős menedzser szerint a fémdobozos Hardened Edition-ről is lemondhatnak a PC-s játékosok, amit a GSO olvasói közül sokan emlegettek hozzászólásaikban, mint vágyaik tárgyát. Már csak az a kérdés, mennyire fognak örülni azok, akik az Amazon.com oldalán már előrendelték a még mindig elérhető fémdobozos verziót. Köszönjük szépen Activision!


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)