Hirdetés

Modern Warfare 2 - Tavasszal érkezik az első DLC

|

Energiaitallal tuningolt pályacsomag megjelenésére számíthatunk jövő tavasszal.

Hirdetés

Mint ismeretes, az Infinity Ward legalább két pályacsomagot tervez kiadni a Modern Warfare 2 megjelenését követően. Ha pedig a közösség ezeket pozitív fogadtatásban részesítené, akkor elképzelhető, hogy a játékot kiadó Activision akár külsős csapatra bízva, de további DLC-ket is forgalomba hozna, hiszen még nekik sem jönne rosszul néhány millió könnyen keresett dollár. A Map Pack koncepció márpedig bevált a valamivel kisebb rajongótáborral rendelkező Call of Duty: World at War esetében is.



Nos, egy energiaital-gyártóval (Monster Beverage Company) kötött megállapodás szerint tavasszal már be is mutatkozik az első csomagocska. A Monster Assault Energy névre keresztelt ital csomagolásán látható információk szerint a vásárlók közül ötezer szerencsés flótás a letöltési kóddal, további száz pedig egy-egy Xbox 360-ra, vagy PlayStation 3-ra írt Modern Warfare 2 példánnyal lesz gazdagabb. Ebből kitalálhatjuk, hogy a két konzol garantáltan szerepel a támogatott platformok listáján. A PC-t szokás szerint nem említik, így az elhanyagolt platformot illetően legfeljebb találgathatunk. A legvalószínűbb a World at War pályacsomagjai esetén alkalmazott módszer, miszerint a konzolos után egy-két hónappal érkezik asztali rendszerekre a pakk egy ingyenes patch keretében.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)