Hirdetés

Modern Warfare 2 - Villámgyors Screenshot Pályázat !

|

Megvetted a Modern Warfare 2-t, tetszik és be akarsz kerülni a novemberi Gamestarba? Sőt, pólóra is vágysz? Meg halhatatlanságra?

Hirdetés

Akkor a Modern Warfare 2 Villámgyors Screenshot Pályázat (MW2VSP) Neked szól!

Hajnal óta már jónéhányan rendelkeztek a Modern Warfare 2-vel - dícséretes dolog, hogy megvettétek, gratulálunk. Úgy gondoljuk, mi is szeretnénk hozzájárulni az örömhöz, amelyet egy ilyen játék megvásárlása okozott, ezért hírdettük meg az MW2VSP-t!

Aki részt akar venni az MW2VSP-ben és szeretne nyerni egy Modern Warfare 2 pólót, annak nincs más dolga, mint a játék multijából minél érdekesebb, izgalmasabb, furcsább screenshotot készíteni - s a screenshot mellé leírni, miért is ez a felvétel készült.

Figyelem! Mivel ez egy Villámgyors pályázat, így a beküldési határidő

holnap este, azaz 2009 november 11 23 óra 59 perc 59 másodperc

ugyanis csak így tudjuk garantálni, hogy a győztes képek bekerülnek a lap novemberi számába villámgyors dicsőséget hozva beküldőjének - három nyertesünk örök CoD dicsőségben és egy Modern Warfare 2 pólóban részesül.

Tehát amit tennetek kell - klassz screenshotot készíteni a Modern Warfare 2 multijából, csatolni egy e-mailhez, amelyet a palyazat@gamestar.hu címre küldtök, a subjectbe beleírni, hogy MW2VSP, az e-mailbe pedig egy-két mondattal leírni, miért faxa, egyedi, szuper, különleges, űberbrutál a készített screenshot. Több screenshottal is lehet pályázni, de kéretik külön e-mailben küldeni ezeket - egy e-mail = egy screenshot + egy magyarázat + MW2VSP subject.

Jah, és az e-mailből ki ne hagyjátok a neveteket és a telefonszámotokat, hogy értesíteni tudjuk a nyerteseket az őket ért dicsőségről!

MW2VSP FTW!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)